SMS.se

tisdag 13 februari 2007

Inför alla hjärtans dag.

Det är alla hjärtans dag imorgon.
De åren jag har gått på Polhem, har man utanför matsalen, från och med ett par dagar innan själv dagen, kunnat "beställa" en ros till valfri förälskelse på skolan. Sedan har då ett antal frivilliga personer (mestadels tjejer faktiskt) klätt sig lite amor-aktigt och gått till de utvalda personeras klassrum och delat ut rosorna. Ibland har den hemliga beundraren även skrivit en liten hälsning som det är tänkt att de små amor-wannabeesen ska läsa upp. Ett ganska enkelt, men ack så trevligt, projekt.

I år var det dock annorlunda. Redan två veckor innan alla hjärtans dag började roser säljas utanför matsalen.
"Jaså, verkar ha varit ett populärt projekt. De har kanske köpt in extra många rosor i år, och vill ge fler personer chansen att fundera över möjligheten" tänkte man.
Sen funderade man inte så mycket mer på det. Hur många är ute 2 veckor innan med rosor och grejs liksom? Två veckor är låång tid....även de mest stabila förhållanden kan ta slut. Och när det tar slut så tar det slut liksom. Ingen uppsägningstid där inte.
Och dessutom, om man nu går och köper rosor till någon 2 veckor innan. Dels kan personen du köpt till skaffa pojkvän/flickvän, dels kan du själv hitta dig en flickvän/pojkvän under de två veckorna. Upplagt för svartsjukedrama eller vadå? : )
Men det verkar vara många personer som inte alls tänkt i de banonrna, bara några dagar senare var rosorna slut liksom. Det var lite tråkigt faktiskt, många roliga, spontana infall går bort där ju.

Sen idag kom nästa smäll...ingen rosutdelning på lektionstid, utan du får själv gå och hämta din eventuella ros i stora hörsalen. Kul. Inte alls så att 80% av poängen försvinner där. Vad är nästa steg? Att du får gå och hämta en värdecheck från Statoil, så att du kan hämta ut rosen där?

Jajo, det är klart att man kan, och egentligen borde (skolans rosor är sisådär faktiskt), fixa det på egen hand. Och det är möjligt att jag kanske gör så faktiskt. Får se vilket humör jag är på imorgon : )

--------------------

Singstar är riktigt kul. Enda "nackdelen" är att låtarna känns lite begränsade efter ett tag. Visst, man ska ju hålla på ett tag för att man ska tröttna på dem, men till slut gör man det.
Hade det inte varit riktigt kul om det fanns ett "singstar-bibliotek" på nätet, där man kunde välja bland de flesta låtarna istället? Så hade det blivit en ännu större succé. Garanterat.
Det borde ju inte vara helt omöjligt rent praktiskt att fixa det tycker man.

--------------------

Måste bara säga att jag är sjukligt imponerad av Patrik Järbyn. Helt galet bra prestation med tanke på alla omständigheter.

--------------------

Jag vill ha en apa som husdjur när jag blir stor.
Hade varit sjukt kul. En smart apa alltså. Så att man kan lära den en massa smarta grejer.
Har jag riktigt mycket tur kanske den lär mig någonting också ; )

--------------------

Onsdag imorgon.
Veckorna går ritkigt snabbt just nu. Bara ungefär 17 veckor kvar till studenten. Inklusive allt ledigt skit.
Sportlov, Påsklov, Kristi Himmelfärds (eller Kristi Flygare som min mamma säger), "massa" ö-dagar.
Med andra ord: Snart är det slut. På riktigt!

--------------------

Ibland har man dagar där man verkligen flyter helt i otakt med resten av världen. När det känns som allting man gör tolkas fel och övertolkas.

--------------------

Till sist: Lita aldrig på någon norr om Hallandsåsen

Inga kommentarer: