SMS.se

onsdag 13 juni 2007

STUDENT 07!


Vissa saker går fan inte att skriva om alltså. Det finns för mycket att berätta, för mycket att dela med sig av...men vafan, jag gör ett försök : )




Dagen inleddes med champagnefrukost i stadsparken vid 10 med i princip hela klassen, där de flesta andra treorna på polhem också befann sig. Därefter blev det lite runtspringande och stökande på Polhem, Katte och Spyken (skadeglädje är den enda sanna glädjen ;) ), och övriga delar av centrala Lund för den delen också.


Sedan var det dags för lunch på Kulturen, där det åt spättfilé (tror jag, men aja, det var fisk i alla fall). Efter lunchen började en riktigt lång väntan på fotograferingen, och sen själva utsparken.


Innan utsparken spelade dock ett lärarband i aulan, och jävlar vilket tryck där var. Perfekt upp-peppning efter den sega väntan efter lunchen. Det är svårt att rangordna vad som var bäst på dagen, men detta hamnar definitivt bland de roligare sakerna faktiskt. Där var även extremt lökigt. Men vafan, det får man ta.


Det var en jävla kick att springa ner för trappjäveln också, men det antar jag att ni förstår.





Sen var det dags för själva studentmottagningen med släkt och några vänner, innan man begav sig till Tegnérs och festade som fan. Holles efterfest var inte att leka med heller, den var exakt såsom en efterfest ska vara.


Riktigt fett med cred till Charmonix-människorna som startade med Seven nation army-grejen. Den fick lite fäste bland studenterna i alla fall : )


(kanske skriver mer senare, men pallar inte just nu. Förmodligen kommer jag inte skriva mer sen heller, det finns helt enkelt för mycket att berätta....)


--------------------



Det har varit en helt jävla galen vecka. Spykens eftersläpp var ritkigt, riktigt bra det också faktiskt. Men nu är det slut. Nu är det Europa som gäller. Helt jävla stört vad tiden har gått fort egentligen. Men så är det.

--------------------

Till sist: Lita aldrig på någon norr om Hallandsåsen

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jävlar vad sjukt det var!

Äntligen någon som tror på oss Chamonix-människor, tack! ;)

Lev nu livet i Europa! (inte för att jag tvivlar, men ändå). Kommer följa era bravader på er blogg haha :).

Puss!